Aristo bnb

Τι χρειάζεται για να καταχωρηθεί ένα ακίνητο στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης

second_article

Κοινοποιήστε το άρθρο

 1. Έκδοση αριθμού καταχώρησης ακινήτου ΑΜΑ από τον λογιστή σας στο όνομα του ιδιοκτήτη του καταλύματος
 2. Σύνδεση ίντερνετ
 3. Λευκά κλινοσκεπάσματα ( σεντόνια , πετσέτες) 3 σετ για κάθε κρεβάτι που διαθέτει ή καναπέ που γίνεται κρεβάτι ( ένα στρώνεις , ένα αφήνεις σε περίπτωση διαμονής άνω των τριών ημερών και ένα για να μπορείς άμεσα μετά την αναχώρηση να ετοιμάσεις το κατάλυμα για την επόμενη κράτηση
 4. Θήκες για μαξιλάρια και στρώματα προαιρετικά
 5. Σωστό στρώμα και μαξιλάρια ( όσα τα άτομα που κοιμίζει το κατάλυμα συν 1-2 παραπάνω.
 6. Air condition τουλάχιστον στις κρεβατοκάμαρες. Να σας τονίσω ότι υπάρχουν στο εμπόριο παγίδες διακοπής που τοποθετούνται είτε ασύρματες είτε με καλώδιο στο μηχανημα για εξοικονόμηση ρεύματος.
 7. Μια τηλεόραση , ένα ψυγείο , μια ηλεκτρική κουζίνα.
 8. Μικροσυσκευές ήτοι ένα σεσουάρ μαλλιών, μια καφετέρια φίλτρου, ένα ηλεκτρικό σίδερο , μία τοστιέρα
 9. Είδη φαρμακείου ( τα βασικά ).
 10. Είδη πρώτης ανάγκης σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ( πχ ένα φακό ,δύο ρεσώ κλπ).
 11. Σερβίτσια φαγητού για όσα άτομα μπορεί να φιλοξενήσει το κατάλυμα μια κατσαρόλα , ένα τηγάνι , ένα ταψί, μια φρουτιέρα
 12. Βασικές προμήθειες αλάτι, πιπέρι, ξίδι , ένα μικρό μπουκάλι λάδι ζάχαρη και καφέ, τσάι ειδικά αν το μέρος που βρίσκεται το κατάλυμα δεν διαθέτει κοντά σουπερ μάρκετ .
 13. Επίσης συνηθίζεται να υπάρχει κάτι σαν καλωσόρισμα στους επισκέπτες ήτοι ή ένα μπουκάλι κρασί, ή ένα κέικ ή λίγα φρούτα εποχής ή και όλα

Θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι η τιμή αλλά και η συχνότητα των κρατήσεων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες . Ο ένας εξ αυτών, πολύ σημαντικός, είναι οι φωτογραφίες του καταλύματος που θα ανέβουν στην πλατφόρμα όλων των χώρων καθώς και η αναλυτική περιγραφή με τις παροχές που ζητά η κάθε πλατφόρμα.
Πχ Η ύπαρξη πισινας ή τζακιού στο κατάλυμα υπερτερεί από ένα άλλο που δεν τα διαθέτει .

 1. Ένα όμορφο όνομα για το κατάλυμα μας με το οποίο θα καταχωρηθεί στην πλατφόρμα. Μαζί θα βρούμε το πιο κατάλληλο.

Πέρα όμως από αυτά η διακόσμηση του σπιτιού με ωραίους πίνακες , κουρτίνες διακοσμητικά , καθρέπτες , φαναράκια , κεριά αγορασμένα από το τζάμπο σε οικονομικές τιμές ή δικά μας που βρίσκονται αποθηκευμένα σε ένα ντουλάπι ή μια αποθήκη βοηθούν πάρα πολύ στη λήψη σωστών φωτογραφιών και στη δημιουργία καλών εντυπώσεων ώστε να αισθανθεί ο επισκέπτης σαν στο σπίτι του ή σαν ένα ωραίο δωμάτιο ξενοδοχείου.
Αυτή είναι η λογική της βραχυχρόνιας μίσθωσης και η βασική διαφορά από την άλλη μίσθωση.
Η άριστη κριτική ή η μέτρια κριτική που θα κάνουν αμέσως μετά την αναχώρηση τους θα διαβαστεί από υποψήφιους επισκέπτες θα καθορίσει την τιμή, την σειρά κατάταξης του καταλύματος στην πλατφόρμα ανάμεσα στα καταλύματα της περιοχής σας και τον αριθμό των κρατήσεων δηλαδή του κέρδους σας.

Με μια πρώτη ανάγνωση ίσως σας φανούν πολλά αυτά που έχετε να κάνετε , αυτά που έχετε να αγοράσετε και να το μπείτε στον πειρασμό να το ξανασκεφτείτε. Όμως με την βοήθεια την δική μας όλα θα γίνουν χωρίς άγχος , το κατάλυμα σας θα σας βοηθήσουμε να γίνει τέλειο , μαζί θα το φωτογραφίσουμε , θα το βάλουμε στις πλατφόρμες .Σε κάθε νέα αρχή πρέπει να επενδύουμε και σε χρόνο και σε χρήμα προκειμένου αυτό να μας αποφέρει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος

Πιστέψτε μας και εμπιστευτείτε μας και όταν θα λάβατε την πρώτη άριστη κριτική του καταλύματος σας θα νιώσετε ότι άξιζε την ευκαιρία! Και εσείς από τη στιγμή που θα μπει το ακίνητο σας το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να τσεκάρετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό.